Tietosuojakäytännöt

Parasapteekki Kauppa käsittelee huolellisesti asiakkaidemme palveluiden yhteydessä kerättyjä henkilötietoja ja tukee tietosuojaperiaatteita. Suhtaudumme vakavasti velvollisuuteen kunnioittaa. Meillä on käytössä käytännöt ja menettelyt henkilökohtaisten tietojen suojaamiseksi ja sen varmistamiseksi, että niitä käsitellään tietosuojalakien mukaisesti. Jos vastustat tietosuojakäytäntöä, sinun ei tule avata tai käyttää verkkosivustoamme. Tämä tietosuojakäytäntö ei rajoita offline-toimintoihin liittyviä tietosuojakäytäntöjä.

Meidän politiikkamme

Tarjoamme sinulle yleistä tietoa siitä, kuinka käsittelemme henkilötietojasi.
Käytämme henkilötietojasi vain tarjotaksemme sinulle palveluita tai suorittaaksemme tarvittavia liiketoimintoja ja toimintoja. Varmistamme, että henkilötietojasi käsitellään turvallisesti ja luottamuksellisesti.
Emme myy tai luovuta henkilötietojasi muille osapuolille.
Ilman suostumustasi emme käytä henkilötietojasi hyödyttömiin tai asiaankuulumattomiin tarkoituksiin.
Käytämme aina oikeudenmukaisia ​​ja laillisia tapoja kerätä henkilötietoja. Jos on tarpeen saada henkilötietosi, saamme ne suoraan sinulta mahdollisella tavalla.
Sinun katsotaan tulleen tietoiseksi tietosuojakäytännön muutoksista, ja sinun katsotaan koskeneen sinua, kun jatkat sivuston käyttöä sen jälkeen, kun tällainen ilmoitus on lähetetty 30 päivän ajan seuraavaa poikkeusta lukuun ottamatta.

Henkilötietojen keräämisen tarkoitus

Vaadimme usein henkilökohtaisia ​​tai luottamuksellisia tietojasi lääkkeiden ja terveyteen liittyvien palvelujen tarjoamisen tai tarvittavien liiketoimien suorittamiseen. Näitä tietoja käytetään vain tietyn pyyntösi täyttämiseen, ellet anna meille lupaa käyttää niitä muulla tavalla, esimerkiksi lisätäksesi sinut jollekin postituslistallemme.

Tietoturvaan sitoutuminen

Useimmissa tapauksissa annat keräämämme henkilötiedot suoraan, kun annat meille tietosi, joita vaadimme lääkkeiden ja muiden terveyteen liittyvien palvelujen tarjoamiseksi. Nämä tiedot voidaan säilyttää digitaalisesti suojattujen tietokoneiden kautta tai paperi- tai paperitiedostoina. Parasapteekkistore.com kerää myös tietoa kävijöiden kokemuksista verkkosivulla ja sivuston tilastollisesta toimivuudesta – mukaan lukien vierailtujen sivujen määrä, kävijätiheys sivustolla, yleiset sijaintitiedot jne. Google Analyticsin avulla.

Suojaa kortinhaltijan tilitiedot

Parasapteekki Store varmistaa, että luottamukselliset terveydenhuolto- ja luottokorttitietosi ovat turvassa verkko-ostoksia tehdessäsi luottokorttimaksut käsitellään suojatun maksuyhdyskäytävän kautta. Emme säilytä luottokorttitietojasi sen jälkeen, kun ne on lähetetty yhdyskäytävälle.
 
Valitukset ja tiedustelut

Parasapteekki Drugs & Rc-chems Store on vastuussa tietosuojakysymyksistään. Tätä varten, jos sinulla on valituksia tai tiedusteluja, voit kirjoittaa meille osoitteeseen [email protected] tai soittaa asiakaspalveluumme numeroon +1 (000) 000-0000. Olemme luotettava yhteisö ja kunnioitamme asiakkaidemme huolenaiheita. Vastaamme kaikkiin kirjallisiin valituksiin 5 arkipäivän kuluessa.

Kohtuuhintaisuus

Autamme sinua löytämään tarvitsemasi lääkkeet halvimmalla saatavilla olevalla hinnalla.

Esteettömyys

Kaiken keskitymme siihen, että saat tarvitsemasi lääkkeet, milloin tarvitset, haluamallasi tavalla.

Edunvalvonta

Autamme sinua aina, kun tarvitset meitä myötätuntoisella hoidolla ja yksinkertaisella kokemuksella.