Meistä

Vuodesta 1977 lähtien Parasapteekki on omistautunut auttamaan sinua tulemaan parhaaksi itseksesi, määrität sen miten tahansa. Meillä on luonnollisesti vitamiineja – mutta meillä on paljon enemmän! Parasapteekki.com-sivustolta löydät valtavan valikoiman laadukkaita, huippuluokan lisäravinteita, proteiineja, terveellisen painontuenta, aromaterapiaa, yrttejä, superfoodeja, luonnonkauneustuotteita ja paljon muuta.

Tehtävämme
Jokainen ansaitsee hyvän terveyden. Parasapteekissa sitoutumisemme hyvään terveyteen kaikille näkyy omistautuneissa tiimeissämme, jotka palvelevat yhteisöjä ympäri maailman.

Jokaisella Parasapteekin Terveysharrastajalla on ainutlaatuinen tarina ja elämänkokemus. Ammennamme ylpeyttä ja voimaa syvästä eroavaisuuksien arvostamisesta ja kollektiivisesta intohimosta auttaa asiakkaitamme tulemaan parhaimmillaan, miten he sen määrittelevät. Tämä yhdistää meidät ja saa meidät toimittamaan korkealaatuisia ravitsemus- ja itsehoitoratkaisuja innovatiivisimmilta brändeiltä sekä asiantuntija-apua tukemaan kaikkia terveystavoitteita.

Riippumatta siitä, mihin suuntaan matkasi johtaa, autamme sinua jatkamaan eteenpäin.

Elinikäinen hyvinvointi alkaa tästä. ™

Ota meihin yhteyttä
lääketieteellistä tukea

Lääketieteellinen tuki on lasten tukimuoto

85%

Onnellinen Asiakas

70%

Lääketieteellinen tuki

55%

Laatutyöt

Kohtuuhintaisuus

Autamme sinua löytämään tarvitsemasi lääkkeet halvimmalla saatavilla olevalla hinnalla.

Esteettömyys

Kaiken keskitymme siihen, että saat tarvitsemasi lääkkeet, milloin tarvitset, haluamallasi tavalla.

Edunvalvonta

Autamme sinua aina, kun tarvitset meitä myötätuntoisella hoidolla ja yksinkertaisella kokemuksella.